www.algerien-heute.com

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Willkommen, Gast
Benutzername: Passwort: Angemeldet bleiben:
  • Seite:
  • 1

THEMA: adidas shoes

adidas shoes 1 Jahr 1 Woche her #4074

Avslutande av denna flugdesign är Electric adidas shoes Yellow-snören och den unika D Rose-logotypen på tungan och kragen. Adidas D Rose 4 Chicago Southside kommer att släppas den 10 oktober 2013. Kolla in bilderna ovan för ett mer detaljerat utseende. Om ungefär 6 dagar kommer världen att se Chicago baller Derrick Rose segra. Detta kommer att markera första gången Rose spelar en ordinarie säsongsmatch på ganska någon gång. För att hjälpa till med hans comeback har Adidas Basketball snörat Rose med den fräscha och innovativa Adidas D Rose 4. Sparkarna har flera distinkta teknologier, som alla kommer ihop för att optimera skon för den explosiva basketspelaren D Rose är. Den nya adidas D Rose 4 Boardwalk Edition firar var Rose tränar under lågsäsongen för att nå den explosiva toppen.

Utnyttjandet av skoens enkla design och störande visuella språk presenterar släppet Deerupt i en massa tvåfärgsupplagor. I enlighet adidas superstar dam med skoens ursprungliga ritning har Deerupt en formkramande stretchnätkonstruktion över den övre med ett bältesöverdrag och ett minimalistiskt snörningssystem. Detta placeras sedan ovanpå ett klassiskt EVA-mellansula. Efterbehandlingen inkluderar en läderhälspatch med Trefoil-logotypen, en slitstark yttersula i gummi och en Ortholite-innersula för optimal komfort. Inspirerat lika av stadsplanering, arkitektur och naturfenomen, har Deerupt nätet adidas boost som sin centrala designprincip. Ursprungligen presenterad i adidas löparilhuetter på 80-talet - en gång en nyckelfunktion på New York-löparen och Marathon Training-sko - sträcker sig rutnätet för att omsluta hela skon.

När det förvrängs till överdrivna proportioner och injiceras med elektrisk färg förvandlas rutnätet till ett djärvt visuellt motiv för idag. Utnyttjandet av skoens enkla design och störande visuella språk presenterar släppet Deerupt i en massa tvåfärgsupplagor. I enlighet med skoens ursprungliga ritning har Deerupt en formkramande stretchnätkonstruktion över den övre med ett bältesöverdrag och ett minimalistiskt snörningssystem. Detta placeras sedan ovanpå ett klassiskt EVA-mellansula. Efterbehandlingen inkluderar en läderhälspatch med Trefoil-logotypen, en slitstark yttersula i gummi och adidas flux en Ortholite-innersula för optimal komfort. Inspirerat lika av stadsplanering, arkitektur och naturfenomen, har Deerupt nätet som sin centrala designprincip.

När det förvrängs till överdrivna proportioner och injiceras med elektrisk färg förvandlas gallret till ett djärvt visuellt motiv för idag. Utnyttjandet av skoens enkla design och störande visuella språk presenterar släppet Deerupt i en massa tvåfärgsupplagor. I enlighet med skoens ursprungliga ritning har Deerupt en formkramande stretchnätkonstruktion över den övre med ett bältesöverdrag och ett minimalistiskt snörningssystem. Detta placeras sedan ovanpå ett klassiskt EVA-mellansula. Efterbehandlingen inkluderar en läderhälspatch med Trefoil-logotypen, en slitstark yttersula i gummi och en Ortholite-innersula för optimal komfort. Utnyttjandet av skoens enkla design och störande visuella språk presenterar släppet Deerupt i en massa tvåfärgsupplagor.

En kontrasterande vit mellansula med svart nät omsluter huvuddetaljerna. Inspirerat lika av stadsplanering, arkitektur och naturfenomen, har Deerupt nätet som sin centrala designprincip. Ursprungligen presenterad i adidas löparilhuetter på 80-talet - en gång en nyckelfunktion på New York-löparen och Marathon Training-sko - sträcker sig rutnätet för att omsluta hela skon. När det förvrängs till överdrivna proportioner och injiceras med elektrisk färg förvandlas rutnätet till ett djärvt visuellt motiv för idag. Utnyttjandet av skoens enkla design och störande visuella språk presenterar släppet Deerupt i en massa tvåfärgsupplagor. I enlighet med skoens ursprungliga ritning har Deerupt en formkramande stretchnätkonstruktion över den övre med ett bältesöverdrag adidas tubular och ett minimalistiskt snörningssystem.

Detta placeras sedan ovanpå ett klassiskt EVA-mellansula. Efterbehandlingen inkluderar en läderhälspatch med Trefoil-logotypen, en slitstark yttersula i gummi och en Ortholite-innersula för optimal komfort. Utnyttjandet av skoens enkla design och störande visuella språk presenterar släppet Deerupt i en massa tvåfärgsupplagor. I enlighet med skoens ursprungliga ritning har Deerupt en formkramande stretchnätkonstruktion över den övre med ett bältesöverdrag och ett minimalistiskt snörningssystem. Detta placeras sedan ovanpå ett klassiskt EVA-mellansula. Efterbehandlingen inkluderar en läderhälspatch med Trefoil-logotypen, en slitstark yttersula i gummi och en Ortholite-innersula för optimal komfort. adidas har
beslutat att utforma D Rose 5 Boost lite för våren.
Der Administrator hat öffentliche Schreibrechte deaktiviert.
  • Seite:
  • 1
Ladezeit der Seite: 0.119 Sekunden

Dedicated Cloud Hosting for your business with Joomla ready to go. Launch your online home with CloudAccess.net.